About

This is an example of a WordPress page, you could edit this to put information about yourself or your site so readers know where you are coming from. You can create as many pages like this one or sub-pages as you like and manage all of your content inside of WordPress.

12 răspunsuri la About

 1. Pot lua articolul pe avereabisericii.ro ?

 2. Vladimir Vinea zice:

  Stimate domnule Racu,

  Negasind pe internet o adresa de mail, va contactez in acest mod din partea revistei Arhitext, publicatie dedicata arhitecturii, dar care a urmarit întotdeauna, in cei 27 de ani de aparitie, deschiderea catre intelegerea cuprinzatoare a societatii si culturii, deschidere consacrata si international prin organizarea a numeroase evenimente, ultimul dintre acestea fiind trienala de arhitectura EastCentric din anul 2016.
  In pregatirea numarului 6 al revistei, a carui sectiune teoretica se intituleaza „Salvam planeta?”, am inceput explorarea dimensiunilor generale, politice, sociale si ideologice ale temei. Urmarind de mult timp textele dumneavoastra, as vrea sa va adresez invitatia de a contribui cu un eseu la acest numar, in care vom incerca sa exploram critic practici si discursuri definitorii pentru lumea de azi, adesea consensuale si golite de sens sau, dimpotriva, extreme si dirijate de un acut sentiment al urgentei.
  Pentru construirea unei perspective cuprinzatoare asupra temei, cred ca pozitia dumneavoastra ar putea fi foarte importanta, pozitie echilibrata si, in acelasi timp, critica fata de discursurile dominante.
  Va pot trimite textul preliminar de pozitie, ce defineste limitele temei tratate, sau orice alt material legat de revista.

  Va multumesc anticipat.
  Cu multa consideratie,
  Vladimir Vinea
  redactor asociat al revistei Arhitext

 3. Ana-Maria zice:

  Stimate domnule Racu,

  am o rugăminte personală pe care nu doresc să o fac publică. E posibil să-mi dati o adresă de e-mail pe adresa mea personală?

  Vă mulțumesc anticipat,
  Ana-Maria

 4. R M zice:

  Acceptați donații prin revolut?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s